miércoles, 26 de julio de 2017

En defensa del territori i la seva gent: carta abierta de nuestro compañero J. Feria

Viñeta de Azagra contra la Autopista Eléctrica Peñalba-Arnero-Isona.

N’estem farts de mentides i contes, per això ens trobem aquí. Per denunciar la política energètica de Red Eléctrica de España, que es comporta com autèntica invasorsa cercant el benefici especulatiu i corrupte personal i dels seus amics i socis. Tots sabem com han pujat els preus de la llum i com ens enganyen i roben.
El nou pla de recreixement de les LAT és part d’una estratègia per interconnectar amb França amb una futura MAT que destorçarà tot el Pirineu de nord a sud i d’est a oest.
L’antiga LAT de Foradada del Toscar a Pobla de Segur, construïda al temps del Dictador, “por orden y mando”, és una de les moltes que volen recréixer, amb la participació directa de L’ESTAT i la necessària col·laboració del Ministeri d’Energia i del “Conseller Cañete” dins de La Comissió Europea i “EL PLA JUNQUER”
Quan l’únic valor que queda cotitza a Borsa o depèn de la cadira d’un Consell d’administració d’una gran empresa, llavors es perd la dignitat, la decència i la consciència, de forma que s’és capaç de vendre a la mare o a un fill.
Perquè estimem la nostra terra i perquè són absolutament innecessàries aquestes infraestructures, perquè volem viure lliures d’especuladors i megalòmans interessos econòmics particulars.
DIGUEM PROU, NI AQUI NI EN LLOC!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario