martes, 9 de abril de 2013

Conferencia sobre contaminación electromagnética y salud en la vivienda: Centre Cívic Tarraquet, Tremp, 11 de abril, 20 horas

Haced click en la imagen para ampliarla.
Como podéis ver en el cartel que encabeza estas líneas, el próximo jueves 11 de abril nuestros compañeros del Pallars han organizado y convocado, junto con la Associació de dones del Pallars Jussà "Rosa d'Abril", una interesantísima conferencia acerca de la influencia de los campos electromagnéticos en la salud de la vivienda, que será impartida por el geobiólogo de Gigahertz Solutions Joan Carles Lòpez en el Centre Cívic Tarraquet de Tremp a las 20 horas.
Si podéis, no os la perdáis. Cada día resulta más necesario ser conscientes y tomar medidas contra esta contaminación invisible, pero extremadamente dañina para la salud pública, por más que les pese a las empresas que se empeñan en negarla o minimizar sus peligros por intereses meramente pecuniarios.


Com podeu veure en el cartell que encapçala aquestes línies, dijous que ve 11 d'abril els nostres companys del Pallars han organitzat i convocat, juntament amb l'Associació de dones del Pallars Jussà "Rosa d'Abril", una interessantíssima conferència sobre la influència dels camps electromagnètics en la salut de l'habitatge, que serà impartida pel geobiolèg de Gigahertz Solutions Joan Carles Lòpez en el Centre Cívic Tarraquet de Tremp a les 20 hores.
Si podeu, no us la perdeu. Cada dia resulta més necessari ser conscients i prendre mesures contra aquesta contaminació invisible, però extremadament nociva per a la salut pública, per més que els dolgui a les empreses que s'obstinen a negar-la o minimitzar els seus perills per interessos merament pecuniaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario