viernes, 20 de agosto de 2010

URGENTE: recogida de materiales con vistas a preparar la reunión del día 24 en Tremp

Para preparar adecuadamente la reunión convocada en Tremp para el próximo 24 de agosto, de la que ya os hablamos con anterioridad, y que tendrá también un carácter informativo, mañana sábado, a las 10 horas, en la Plaza de la Iglesia de Tremp, se repartirán dípticos y carteles para distribuir entre la población afectada.
¡NO FALTÉIS!

Per a preparar adequadament la reunió convocada a Tremp pel pròxim 24 d'agost, de la qual ja us vam parlar amb anterioritat, i que tindrà també un caràcter informatiu, demà dissabte, a les 10 hores, a la Plaça de l'Església de Tremp, es repartiran díptics i cartells per a distribuir entre la població afectada.
NO HI FALTEU! 

1 comentario:

  1. Tenim molt a fer i som els que som, si voleu i teniu un momentet per embustiar i/o penjar cartells informatius i de convocatòria de l'acte de dimarts al Centre Tarraquet a les 19h. feu un truc o/i dilluns al mercat de Tremp será un von moment per a repartir els nous fulls informatius i convidar a la gent a venir a informarse el 24. Si no fem soroll i reclamem el que toca, farán el que voldrán i ja la tindrem a sobre. Anims!

    ResponderEliminar