lunes, 12 de febrero de 2018

Reunión de la Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica en el Pallars Jussà: Centre Cívic Tarraquet de Tremp, viernes 16 de febrero, 19 h.


Para preparar algunas de las acciones que acordamos llevar a cabo en nuestra última asamblea mensual (véase: http://autopistaelectricano.blogspot.com.es/2018/02/la-plataforma-unitaria-contra-la.html), nuestros compañeros y compañeras del Pallars Jussà han convocado una reunión de trabajo este próximo viernes 16 de febrero, a las 19 horas, en el Centre Cívic Tarraquet de Tremp.
El orden del día será:
Como venimos diciendo en convocatorias pasadas, tenemos que organizar en estas próximas semanas varias importantes acciones de nuestra plataforma por lo que se ruega la máxima asistencia y colaboración.




Per preparar algunes de les accions que vam acordar dur a terme a la nostra darrera assemblea mensual (vegeu: http://autopistaelectricano.blogspot.com.es/2018/02/la-plataforma-unitaria-contra-la.html), els nostres companys i companyes del Pallars Jussà han convocat una reunió de treball aquest proper divendres 16 de febrer, a les 19 hores, al Centre Cívic Tarraquet de Tremp.
L'ordre del dia serà:
Com venim dient en convocatòries passades, hem d'organitzar en aquestes properes setmanes diverses importants accions de la nostra plataforma per la qual cosa es prega la màxima assistència i col·laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario