martes, 29 de marzo de 2011

La prensa catalana recoge la denuncia pública de la actitud falsa, mafiosa y coaccionadora de Red Eléctrica

En estos días, la prensa catalana está recogiendo la denuncia pública que hicimos acerca de la coacción de Red Eléctrica de España a varios vecinos de la zona de Figuerola, a quienes desea comprar terrenos para la futura subestación eléctrica que pondría término a su proyecto de Autopista Eléctrica Peñalba-El Arnero (Monzón)-Isona. Recogemos a continuación los enlaces y textos de una de estas noticias.

En aquests dies, la premsa catalana està recollint la denúncia pública que vam fer sobre la coacció de Red Eléctrica de España a diversos veïns de la zona de Figuerola, a els qui desitja comprar terrenys per a la futura subestació elèctrica que posaria terme al seu projecte d'Autopista Elèctrica Peñalba-El Arnero (Montsó)-Isona. Recollim a continuació els enllaços i el text d'algunes d'aquestes notícies.


SEGRE
http://www.segre.com/detall-de-la-noticia/article/denuncien-coaccions-de-red-electrica-a-titulars-de-finques/ 

CATALUNYA RADIO
http://www.catradio.cat/audio/519530/Tot-Lleida

BONDIA.cat

VILAWEB - AGÈNCIES ACN
10:2828.03.2011
Tremp (ACN).- La Plataforma contra l'Autopista Elèctrica assegura que Red Elèctrica de España (REESA) està coaccionant a nivell individual a particulars de terrenys on l'empresa pretén fer-hi passar la línia. La Plataforma denuncia la "falsa, mafiosa i coaccionadora" actitud de l'empresa elèctrica perquè quan el projecte encara no és més que un esborrany es dedica "a coaccionar propietaris de terrenys". La Plataforma indica que d'igual forma i donant l'esquena de la mateixa manera a la transparència, estan intentant negociar amb alguns ajuntaments. La Plataforma ha explicat que s'ha assabentat d'aquests fets en reunions informatives que aquests dies fa als pobles afectats pel pas del corredor elèctric.

No hay comentarios:

Publicar un comentario