sábado, 18 de abril de 2009

Actividad de la Plataforma en el boletín informativo de ERC-Isona

Nuestro compañero Joan Martín nos manda el artículo publicado en el boletín de ERC de Isona en el que se da cuenta de nuestras últimas actividades.
Gracias, compañeros.

El nostre company Joan Martín ens mana l'article publicat en el butlletí de ERC d'Isona en el qual s'adóna de les nostres últimes activitats.
Gràcies, companys.

"ACTIVITAT DE LA PLATAFORMA CONTRA L’AUTOPISTA ELÈCTRICA"
Els membres de la Plataforma han continuat treballant en reunions setmanals al Centre Cívic Tarraquet de Tremp per l’organització a la nostra comarca. Durant aquests mesos han iniciat una campanya informativa i de recollida de signatures, principalment als mercats de Tremp i La Pobla de Segur, van participar a la manifestació del dia 22 de març a Barcelona en contra de la política mediambiental de la Generalitat i van ser presents amb una taula informativa a la XI Fira Natura a Lleida els dies 3,4 i 5 d’abril. El divendres dia 27 de març van començar a Vilamitjana les xerrades pels diferents pobles, a continuació el 24 d’abril a Puigcercós, amb la intenció d’apropar la informació a tothom, també està previst fer-ne a Figuerola d’Orcau i Isona.
Els companys d’Aragó han organitzat una festa reivindicativa el dia 25 d’abril a partir de les 11 del matí a Pueyo de Marguillén (Osca), es farà un recital de poesia amb diferents participants pels carrers del poble (un dels més afectats pel projecte), dinar popular i actuacions musicals. Més informació : http://autopistaelectricano.blogspot.com
La gent d’ERC ens oposem a la nova línia d’alta tensió i a qualsevol nova agressió al territori, donem suport i col·laborem amb la Plataforma i a nivell institucional estem treballant perquè, si finalment no es pot aturar el projecte, es redueixi al màxim el seu impacte ambiental.

No hay comentarios:

Publicar un comentario