lunes, 4 de septiembre de 2023

Àgora pallaresa: territori i energia. Passeig del Prat de Figuerola d'Orcau, 7 i 8 d'octubre

Haced clic en la imagen para ampliarla.

Tal como os decíamos en nuestro anterior post, os adelantamos en este el cartel y programa del àgora popular que estamos organizando en el Pallars Jussà conjuntamente con Salvem Lo Pallars, y os ofrecemos también la carta que se ha enviado ya a numerosas personas y entidades, en la que se explican los objetivos y contenidos del encuentro y los contactos para poder inscribirse a las comidas populares y confirmar asistencia.

Tal com us dèiem en el nostre anterior post, us avancem en aquest el cartell i programa del àgora popular que estem organitzant al Pallars Jussà conjuntament amb Salvem Lo Pallars, i us oferim també la carta que s'ha enviat ja a nombroses persones i entitats, en la qual s'expliquen els objectius i continguts de la trobada i els contactes per a poder inscriure's als menjars populars i confirmar assistència.

PROGRAMA
Passeig del Prat de Figuerola d'Orcau
DISSABTE 7 d'octubre
9:30-12:00. EXPOLIAR: miratges del capitalisme verd
12:30-14:30. DECRÉIXER: passes cap a una superació del capitalisme
14:30-16:30. Dinar popular (confirmeu assistència per e-mail)
16:30-18:30. RESISTIR: taula rodona amb col·lectius en defensa del territori a Catalunya, Aragó, Euskadi i França

DIUMENGE 8 d'octubre
10:00-14:00. ORGANITZEM-NOS per defensar el Pallars que volem viure
14:30-16:30. Dinar popular (confirmeu assistència per e-mail)

CARTA
Us escrivim desde la Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica Pallars (PUCAE) i Salvem Lo Pallars, dues entitats del Pallars Jussà que estem treballant per aturar les 700 hectàrees de parcs solars que es volen instal·lar a la nostra comarca i les línies de molt alta tensió que els acompanyen.
Pel 7 i 8 d'octubre estem organitzant l'ÀGORA PALLARESA: Territori i Energia.
Unes jornades plantejades per re-pensar col·lectivament que volem i quins camins podem agafar.
El dissabte 7 tindrem una jornada més teòrica, on a través de diferents ponències i debats volem entendre el context del model energètic que ens imposen i els impactes que té en el nostre territori, acompanyat de referents d'altres zones i països, a la vegada que posar en comú d'altres opcions com la del decreixement.
El diumenge 8 el plantegem com una jornada on després de recollir tota la informació i reflexió del dia anterior, pensem com organitzar-nos de cara a accions futures.
Hi haurà dinar els dos dies i brenar-sopar dissabte. Si es necessita també tenim cases on podrem acollir a la gent que us desplaceu des de més lluny, per tant ens aniria genial si en poguéssiu confirmar nombres d'assistents aproximats.
Es tracta d'actes oberts a tothom qui vulgui assistir, tant a participar activament dels fòrums i les propostes, com a escoltar activament. Però considerem que seria molt potent comptar amb la vostra presència ja que necessitem donar una resposta a nivell popular.
Esperem la vostra resposta i també podem venir a alguna de les vostres assembleas a explicar-vos-ho amb una mica més de detall, tot i que en breus anirem traient més informació per xarxes a @salvemlopallars (IG) @salvemLo (Twitter) i ens podeu escriure i contactar també a pucaepallars@gmail.com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario