miércoles, 29 de julio de 2009

Lotería de Navidad de la Plataforma Unitaria contra la autopista eléctrica

A partir de agosto, tendremos ya la Lotería que hemos encargado (el número de la imagen) para colaborar con la Plataforma Unitaria contra la Autopista Eléctrica. Se juegan 2,40 € por participación, con un recargo de 60 céntimos. O sea, 3 € el boleto.
Si no tenéis a mano a alguien que disponga de talonarios y queréis colaborar, poneros en contacto con nosotros, no sea que luego toque y lo lamentéis.

A partir d'agost, tindrem ja la Loteria que hem encarregat (el nombre de la imatge) per a col·laborar amb la Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica. Es juguen 2,40 € per participació, amb un recàrrec de 60 cèntims. O sigui, 3 € el bitllet. Si no teniu a mà a algú que disposi de talonaris i voleu col·laborar, posar-vos en contacte amb nosaltres, no sigui que després toc i ho lamenteu.

Encuentro para pintar un mural contra la Autopista Eléctrica. Sábado 1 de agosto, 11:00, Tremp (delante del CAPRABO)

Este sábado, a las 11 de la mañana, necesitamos unir fuerzas para lograr hacer conocer cada vez a más gente un megaproyecto de especulación financiera de REESA como es la Autopista Eléctrica que quieren hacer pasar entre Monzón e Isona a través de La Ribagorza y el Pallars.
Es necesario que en esta ocasión, sabiendo el impacto mediambiental tan bestial que afectará a nuestras tierras y el impacto sobre la salud (nos referimos a CÁNCER, LEUCEMIA INFANTIL, DAÑOS EN EL ADN, etc, etc...) nos unamos, y no hagamos ver que aquí no pasa nada..., que no nos lavamos las manos y esperamos a que lo hagan los demás, porque poco a poco los intereses de los más grandes hacen lo que quieren con nosotros, y es normal si nosotros no estamos allí cuando paracen las alternativas de lucha.
¡¡¡Nos haces falta tú y tu difusión también es importante!!!
Hasta el sábado..., que no todos los días se hacen actos en el Pallars que ayuden a sostener dignamente la VIDA.

Aquest dissabte, a les 11 del matí, necessitem sumar esforços per arribar a fer conèixer cada vegada a més gent un mega projecte d'especulació financera de REESA com es l'Autopista elèctrica que volen fer passar entre Monzó i Isona a través de La Ribagorça i el Pallars.
És necessari que aquesta vegada, sabent l'impacte mediambiental tant bestial que afectarà les nostres terres i l'impacte sobre la salut (ens referim a CANCER, LEUCEMIA INFANTIL, DANYS EN L'ADN, etc, etc…) ens ajuntem, i no fem veure que aquí no passa res…, que no ens en rentem les mans i esperem a que o facin els demès, per que poc a poc els interessos dels més grans fan el que volen amb nosaltres, i es normal; nosaltres no estem allà quan apareixen alternatives de lluita.
Ens fas falta tú i la teva difusió també es important!!!
Fins dissabte... que no cada dia es fan actes al Pallars que ajudin a sostenir dignament la VIDA.
Et fa falta informació per saber què fa l'Autopista Elèctrica a la salut de les persones?,
doncs aqui sota en tens alguns exemples... CIENTÍFICS ADEMÈS!

CONSULTA: + DE 175 WEBS

La mejor guía web sobre electromagnetismo y salud

+
http://www.dsalud.com/numero89_1.htm
http://www.dsalud.com/numero75_1.htm
http://www.dsalud.com/numero92_5.htm
http://www.dsalud.com/numero94_3.htm
http://www.dsalud.com/numero112_3.htm
http://www.dsalud.com/numero112_5.htm
http://www.dsalud.com/numero101_2.htm
http://www.dsalud.com/numero104_2.htm
http://www.dsalud.com/numero109_3.htm