miércoles, 12 de septiembre de 2018

Asamblea de la Plataforma Unitaria contra la Autopista Eléctrica: Espluga de Serra, viernes 14 de septiembre, 18 horas













Us recordem que aquest proper divendres 14 de setembre, a les 18 hores, tindrà lloc a Espluga de Serra l'assemblea mensual de la nostra Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica.
En aquest cas, després de la pausa estival, hem de reprendre amb força l'activitat davant la informació que ens va arribar sobre el projecte de repotenciació de la Línia d'Alta Tensió Foradada del Toscar-Pobla de Segur, segons la qual aquest s'iniciaria en 2019. Per aquesta raó, hem decidit canviar el lloc de reunió i traslladar-ho a la Terreta, territori especialment afectat per aquesta vetusta línia.
A més, hem de reprendre els contactes iniciats amb diversos advocats per assessorar-nos i poder enfrontar-nos per via judicial contra el citat projecte i contra el projecte d'Autopista Elèctrica Peñalba-Arnero-Isona (recordeu que Red Eléctrica de España disposa ja amb la DIA favorable a la Subestació Elèctrica Isona, a Figuerola d'Orcau).
També (vegeu nostre anterior post) farem un balanç del decebedor cim de Lisboa (els projectes d'interconnexió elèctrica segueixen avanci), que traslladarem més endavant a aquest blog.
Aquests i altres assumptes que preferim no fer públics en aquest moment, configuraran l'ordre del dia d'aquesta important assemblea en la qual esperem convocar accions de tot tipus davant el devessall d'amenaces que es ciernen sobre els nostres pobles.
No falteu.

AUTOPISTA ELÈCTRICA NO!
POBLES VIUS!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario