jueves, 28 de diciembre de 2017

Vuelve el VOLT IV "Recuperem el control de l'energia". Reserva las fechas: 2,3 y 4 de marzo de 2018


Como recordaréis, el VOLT IV "RECUPEREM EL CONTROL DE L'ENERGIA", que, inicialmente, iba a llevarse a cabo el pasado mes de octubre, fue pospuesto sin una fecha fija, debido al contexto social y político de esos días.
Pero, al fin, tal como informan en su web nuestros compañeros y compañeras de la Xarxa per la sobirania energètica, el VOLT IV regresa y tiene ya nuevas fechas para su celebración, concretamente los días 2 a 4 de marzo de 2018.
De momento no hay mucha más información, pero id reservando las citadas fechas para no perder la oportunidad de participar en esta magnífica actividad.
Seguiremos informando.

Com recordareu, el VOLT IV "RECUPEREM EL CONTROL DE L'ENERGIA", que, inicialment, havia de dur-se a terme el passat mes d'octubre, va ser posposat sense una data fixa, a causa del context social i polític d'aquests dies.
Però, a la fi, tal com informen a la seva
web els nostres companys i companyes de la Xarxa per la sobirania energètica, el VOLT IV torna i ja noves dates per a la seva celebració, concretament els dies 2 a 4 de març de 2018.
De moment no hi ha molta més informació, però aneu reservant les citades dates per no perdre l'oportunitat de participar en aquesta magnífica activitat.
Seguirem informant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario